Hoe vul ik het gat op rechts?

1. Kies het juiste huisdier. Pim Fortuyn's eerste pogingen om voet aan politieke grond te krijgen liepen uit op een fiasco, niet in het laatst vanwege zijn destijdse huisdier, de boa Fred, die dan ook als frikadel eindigde om plaats te maken voor de aaibare Kenneth & Carla. Dé succesfactor in het vullen van het gat op rechts is dus een goed doordachte huisdier. Simpelweg copy/past is te doorzichtig. Kies een dier wat bij u past.

2. De juiste haardracht. Straalt uw kapsel gezag uit? Heeft het charisma? Kies iets dat bij uw persoonlijkheid past. Geert Wilders wist dit en het vorige punt heel slim te combineren toen hij in het najaar van 2002 zijn platinablonde bergpoedel op zijn kale schedel plakte. Waar hij voorheen hooguit werd aangezien voor Jack van Gelder, volgde na het terugleggen van de prittstift instant succes. Kopieer ook deze actie niet te makkelijk. Herman Heinsbroek probeerde eind 2002 dezelfde truc uit te halen met zijn Rotweiler Duco en er is sindsdien niets meer van hem vernomen.

3. Zorg dat u de juiste personen op uw lijst hebt staan. Regel in ieder geval iemand uit de inner circle van Pim, anders uit de outer-circle, welke circle dan ook, al is het een ex-buurman. Gebruik dat Pim label!

4. Kies de juiste thema's. Genereer na themakeuze een rechts populistisch partijprogramma.

5. Haal de kiesdrempel met behulp van deze tips en win ons Pim-o-Matic pakket!